Овен  Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за

...
Овен  Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за
Коментари Харесай

Страхотен ден за три от зодиите днес. Захлаждане в отношенията с близките за друга. Вижте хороскопа си за деня

Овен 
Обаянието Ви през днешния ден ще бъде най-хубавият Ви метод за реализиране на мечтаното. Смело започвайте диалози и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, намерете индивида, чиято стремителност и рязкост Ви нервира или плаши, и пробвайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас по този начин, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате доста общи неща.  

 
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка. 

Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите? Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
За Вас е наложително да бъдете внимателни през днешния ден със своята втора половинка. Много е евентуално той да си устрой малко „ събитие ” с другари, разчитайки на неявяване от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви поучават, да не се вълнувате по този мотив. Приятелите не са в курса на Вашите фамилни неща, и по тази причина вероятността от ненужни злословия е изключена. 

Везни
Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно. 

Скорпион
Търсете в очите на ближните си състрадание, а не удивление. Когато го намерите, ще знаете, към кого би трябвало да се обърнете за помощ, при положение на потребност. И по едно и също време с това ще си изясните, кой единствено Ви пуска прахуляк в очите. 

Стрелец
Днешния ден е подобаващ за душевно усамотение и креативна работа. През деня ще Ви се наложи да преразгледате своите цели в връзките със своя обичан човек. За да може те да се развививат и по-нататък, би трябвало да се намерят взаимни отстъпки и да се помирите с някои неща. В резултат връзките ви ще станата по- положителни и по- здрави.В работата денят е удобен за обмисляне, само че действайте по по-рано направения план 

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки. 

Водолей
Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин може би е по-лесно... 

Риби
Очевидно през днешния ден нещо по този начин мощно ще разстрои Вашия сътрудник, че Вие за пръв път от толкоз време нама да можете да видите сълзите му. А това, вероятно, ще Ви направи мощно усещане. Донесете кърпичка и говорете, говорете, говорете.. Нищо не успокоява по- добре от думите. Само никога не повишавайте глас.

Източник: Lamqta.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР